Skip to main content

YapıKredi Bankacılık Üssünde 12 Haziran 2017 günü 7. kez gerçekleştirilen YapıKredi Bilişim Teknolojileri Buluşması’nda BA-Works olarak hem konuşmacı hem sponsor olarak yer aldık.

Açılış konuşması YapıKredi CIO’su Cengiz Arslan tarafından yapılan etkinlik, hemen ardından YapıKredi Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan ve BKM Genel Müdürü Soner Canko’nun konuşmaları ile devam etti.

BA-Works Inspiring Series Kitapları Fuaye Alanında

Fuaye alanındaki standımızda ise katılımcılara hem güncel eğitim ve hizmetler ile ilgili bilgiler verdik, hem de düzenlediğimiz İş Analisti yarışması ile birçok katılımcıya BA-Works Inspiring Series’den kitaplar hediye ettik.

“Noktaları Birleştirmek”

Açılış konuşmalarının ardından geçilen paralel oturumlarda birçok yerli-yabancı saygın kuruluştan ilgi çekici konuşmalara yer verilen etkinlikte BA-Works Yönetici Ortağı Pınar Cinali, “Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Trendleri” oturumlarının kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

Finans sektöründen pek çok konuşmacının katıldığı etkinlikte Pınar Cinali “Noktaları Birleştir: Teknoloji, İnsan, Değer, Bağlam ve Deneyim” başlıklı konuşması ile IOT (Internet of Things) gibi yeni, bağlı (Connected) teknolojilerin hızlı geliştiği sektörde yalnızca teknoloji odaklı olunmaması; teknoloji ile beraber gelen insan, değer, bağlam, deneyim gibi faktörlerin de göz önünde bulundurulması gerektiğine dikkat çekti. Konuşmada yeni teknolojilere uyum sağlanabilmesi için şirketlerin organizasyonlarında dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgiler de paylaşıldı.

Oldukça keyifli ve verimli geçen etkinliğe davetleri için YapıKredi Bankası’na ekip olarak teşekkürlerimizi sunarız.

BA-Works