Skip to main content

1. IIBA Akreditasyonuna sahip Türkiye’deki İlk ve Dünya’daki 4. Uluslararası İş Analizi konferansı olması.

2. İş birimleri ve müşteriler için değer (Business Value) üreten, ‘Müşteri Odaklı’ iş analizi yaklaşımlarını, metodolojileri ve teknikleri Bank of America, McKinsey, Cisco ve Hotels.com’dan katılacak olan profesyonellerden dinleyin.

3. Sigorta, Bankacılık, E-ticaret ve Telekom gibi sektörlerdeki lider şirketlerin İş Analizi süreçlerini ve yaklaşımlarını, C-Level yöneticilerin İş Analizi birimlerinden beklentilerini dinleyin.

4. Başarılı bir iş analisti olmak için sahip olunması gereken yeni vizyon ve yetkinlikleri keşfedin. Kariyeriniz için faydalı olabilecek pratikleri ve önerileri kıdemli İş Analizi yöneticilerinden dinleyin.

5. Lean, Agile, Waterfall ya da Hybrid gibi metodolojilerde iş analistlerinden beklenen görev ve sorumlulukları, hangi tür projeler için hangi tür metodolojilerin tercih edildiğini İş Analizi uzmanlarından öğrenin.

6. “İş stratejilerine ve ihtiyaçlarına uygun IT mimarisi oluşturmak için nasıl yöntemler izlenmeli?” sorusunun cevabını Cisco’nun Kurumsal Mimari Lideri Gustav Toppenberg’ten; “Dijital çağda iş birimleri ile birlikte çalışmak” temalı konuşmayı McKinsey’de bir çok dijital transformasyon projesinde yer almış kıdemli danışman Oliver Bossert’ten dinleyin.

7. ”Dijital çağda İş Analizine bakış ve yenilikçi ürünler geliştirmek” üzerine Turkcell, Vodafone, Kliksa gibi şirketlerin yöneticileri ile keyifli bir sohbete katılın.

8. Türkiye’de İş Analizi konulu araştırmanın sonuçlarını ilk duyanlardan olun.

BAistanbul Konferansı ile ilgili ayrıntılı bilgi için: http://baistanbul.org/