Skip to main content

BA-Works uzman eğitmen kadrosuyla IIBA CBAP Uluslararası İş Analisti eğitimlerini artık Ankara’da da vermeye başlıyor. Düzenli periyotlarla gerçekleştirilmesi planlanan eğitimin ilki 19-20-21 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecektir.

IIBA’nin Türkiye’de ilk olarak akredite ettiği eğitim kurumu ve uzun senelerdir İş Analizi alanında sektörün aranan şirketi olan BA-Works, 600’den fazla firmayla çalışmakta ve;

  • İş Analizi alanında eğitimler,
  • Kapsam ve Gereksinim Yönetimi, İş Analizi Mükemmeliyet Merkezi ve Lean Transformasyonu alanlarında danışmanlık hizmetleri,
  • İş Analisti Dış Kaynak Kullanım hizmetleri vermektedir.

 

Ankara’da gerçekleştirilecek IIBA Uluslararası İş Analisti Eğitiminin amacı, katılımcıların IIBA’nın (International Institute of Business Analysis – www.iiba.org) CCBA ile CBAP iş analizi sertifika sınavına hazırlamak ve en son iş analizi teknik, metodolojileri ve araçlarını Harvard Case Study’leri ile uygulamalı olarak edinmelerini sağlamaktadır.

IIBA ® (International Institute of Business Analysis – www.iiba.org ) iş analistliği konusunda dünyadaki en önemli kar amacı gütmeyen organizasyon olup amacı dünyada iş analizi konusundaki standartların oluşturulması ve tüm dünyada İş Analistleri, Sistem Analistleri, Proje Yöneticileri, Yazılımcılar, Test ve Kalite Uzmanları gibi iş analizi konusunda çalışan farklı rollerdeki bilişim uzmanlarının bu standartlara göre eğitilmesi ve sertifikalandırılmasıdır. IIBA ®  CBAP ® ve  CCBA ® sertifikasyon sınavına hazırlamayı amaçlayan İş Analisti eğitimleri IIBA ® tarafından akredite edilmiş eğitim kurumları tarafından verilmektedir.

Eğitim içeriğini buradan inceleyebilirsiniz: http://www.ba-works.com/cbap-uluslararasi-is-analisti-egitimi/

Eğitim hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz: info@ba-works.com